Rankka reissu

« Hollantia kiertelemässä | Nyt Amsterdam, seuraavaksi Kiinan muuri? »

Ja taas sataa

Aihe Uncategorized, 19.5.2008 16:12, Afu & Joel

Ei oltu vielä viikonloppuun mennessä päästy sadekaudesta täysin yli, vaan heräsimme lauantai-aamuna, kun sade piiskasi julmasti makuupussejamme. Kaikki kamat märkinä siinä sitten sateessa rullattiin valtatien reunaa. Matkalla vastaan tuli maatila, josta aamuhämärissä kävimme kysymässä, saisimmeko kuivatella tavaroitamme hetken heidan traktorikatoksessaan. Siellä sitten hytisimme tunnin pari, ja lopulta matka jatkui kohti seuraavaa kaupunkia kuuman kahvikupposen toivossa.

Mukava kievarihenkinen kahvilahan lopulta löydettiin, jossa loisimme nurkassa useita tunteja. Kun sade lopulta useiden tuntien jälkeen hellitti, lähdimme taas tien päälle tavarat edes hieman kuivempina. Seuraavaan isoon kaupunkiin oli matkaa vähän päälle 10 km, mutta sade tuntui taas vain kiihtyvan pahemmaksi. Pysähdyimme bussipysäkille pitamaan sadetta ja päätimme yrittää liftiä kaupunkiin. Sellainen heltisikin noin minuutissa. Mukava hollantilaismies heitti meidat farmariautollaan Zwollen keskustaan.

Loppupäivän kiertelimme sitten upeaa, saareen rakennettua keskustaa ja katselimme paikkoja. Illemmalla suunta jatkui kohti etelää ja yövyimme lopulta t’Harde nimisen pikkukaupungin metsässä.

Artikkelia ei voi kommentoida.

4 Vastausta artikkeliin “Ja taas sataa”

Ukki ja Kati: 19.5.2008 kello 17:13

Koettelee vaan ei hylkää Herra.Samanmoista keliä on ollut liikkeellä täälläkin päin.Kyllä se siitä!

turo: 21.5.2008 kello 20:38

montako voipakettia on lähteny vyötäröltä?

godmother: 21.5.2008 kello 22:22

Tervehdys metsien miehet!
I want something good to die for
To make it beautiful to live.
I want a new mistake, loses more than hesitates.
Do you believe it in your head?
Siellä se keikka odottaa!

Lissu-kummi: 26.5.2008 kello 12:26

Kiitos kortista! Kuulin että oli kuumetautia liikkeellä, toivottavasti nyt jo kaikki kunnossa.

AFU KÄHÄRÄ JA JOEL PATOMÄKI

  • Kirjoittajat ovat parikymppisiä retkilautailijoita matkalla Turusta Hollantiin. Pelkästä rollailusta ei ole kysymys, sillä perillä odottavat Rage Against the Machinen ja Queens of the Stone Agen keikat Pinkpop -festivaaleilla Landgraafissa. Afun ja Joelin reissu alkoi 14. huhtikuuta Turun satamasta ja perillä Pinkpopissa pitäisi olla viimeistään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Matkaa kertyy yhteensä noin 1500 kilometriä.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle