Rankka reissu

« Löytyi uusi laji | Raja lähestyy »

Old School Bremen

Aihe Uncategorized, 7.5.2008 14:48, Afu & Joel

Skeittipuisto Bremenissä

Saavuttiin Bremeniin ja päätettiin viettää yö täällä ja katsella kaupunkia vielä toinenkin päivä. Kaupungilla sosialisoiduimme paikallisten skeittareiden kanssa ja he näyttivät meille skeittipuiston, joka oli erittäin ”old school” -henkinen. Ihmiset olivat todella mukavia ja vietimme useita tunteja heidän kanssaa rullaillen ja jutellen erilaisista asioista. Myöhemmin he esittelivät meille kaupunkia: Pieniä putiikkeja vanhassa kaupunginosassa, puistoja, yöelämääkin yms.

Tänään matka jatkuu eteenpäin, länteen lähemmäs Hollannin rajaa. Seuraava etappimme on Oldenburgh. Eilen tuli katsottua siis melko runsaasti kaupunkia ja uskomattoman hyvin päästiin meininkiin mukaan, millaista onkaan elämä Bremenissä.

Artikkelia ei voi kommentoida.

4 Vastausta artikkeliin “Old School Bremen”

Lissu-kummi: 7.5.2008 kello 20:15

Ihan tosi hauskan kuuloista meininkiä mitä pidemmälle matkanne etenee :-) Kuopiossa ollut koleaa koko viikon, jopa hyinen ilma, joten oikein mieltä lämmittää lukea näitä juttuja. Hienostihan tuo reissu tuntuu etenevän, jatkakaa samaan malliin.

äiti: 8.5.2008 kello 11:29

Hyvää äitienpäivää…

Afu & Joel: 12.5.2008 kello 9:32

Lissu-kummi: Joo, täällähän ei lämpöä puutu. +32c näyttäisi lämpömittarikin valehtelevan tällä hetkellä.

Afu & Joel: 12.5.2008 kello 9:33

Äiti: Niitä emme vielä tietääksemme vielä ole, mutta samaa takaisin!

AFU KÄHÄRÄ JA JOEL PATOMÄKI

  • Kirjoittajat ovat parikymppisiä retkilautailijoita matkalla Turusta Hollantiin. Pelkästä rollailusta ei ole kysymys, sillä perillä odottavat Rage Against the Machinen ja Queens of the Stone Agen keikat Pinkpop -festivaaleilla Landgraafissa. Afun ja Joelin reissu alkoi 14. huhtikuuta Turun satamasta ja perillä Pinkpopissa pitäisi olla viimeistään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Matkaa kertyy yhteensä noin 1500 kilometriä.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle