Rankka reissu

« Vaikeuksien jälkeen sinistä taivasta | Myötätuulia ja vaahtokarkkeja »

Afu puuseppänä

Aihe Uncategorized, 21.4.2008 17:01, Afu & Joel

Lauta poikki Tanskassa. Laudan uudelleensyntyma.

Heti kun pääsimme kirjoittamasta edellistä blogia, kohtasimme uuden, ikävän yllätyksen: Joelin laudasta katkesi taili (peräpää). Noh, aluksi sitä siinä naureskeltiin varmaan vartti, mutta sitten alettiin miettiä, että mitäs kummaa nyt keksitään. Noh. Afuhan puuseppätaidoillaan otti trukin irti, väkersi lautaan uudet reiät haarukalla ja veitsellä. Kuulostaa vitsiltä, mutta hyvin on paketti toiminut. Nyt lauta on lähes kuin uusi, jollei kosmeettisia seikkoja oteta huomioon.

Aamulla oli taas vastassa jo vakioksi muodostunut, täysin pilvetön taivas. Siitä sitten vain teltta kasaan ja taas rullaamaan kohti Næstevediä. Ennen kuin pääsimme kunnolla edes vauhtiin, jokin paikallinen pappa viittoi meidät pihaansa. Englantia hän ei juurikaan taitanut, mutta silti hän johdatti meidat navettaan, josta löytyi varsin maukasta ananaslimpparia. Muutenkin tanskalaiset ovat olleet ylen ystävällisiä, ja usein vesipullojen täyttämisen yhteydessä olemme saaneet jotakin extra-evästa (muun muassa keksejä). Tanska on muutenkin ollut erittäin idyllistä rullaus-seutua, hyviä pyöräteitä ja komeita maisemia. Lisäksi jokainen kohdalle tullut kirkko on rakennettu saman mallin mukaan, jota kummastelimme kovasti.

Illalla saimme ensimmäistä kertaa nuotionkin pystyyn. Leiripaikkamme oli lähes jonkun takapihalla, mutta onhan täällä jokamiehen oikeudet. Heh heh.

Idyllinen nuotio-ilta.

Artikkelia ei voi kommentoida.

12 Vastausta artikkeliin “Afu puuseppänä”

Äiti2: 21.4.2008 kello 19:53

Kivaa, kuvat ja kaikki! Tutkikaa nyt kumminkin se dekki ja trukit aina välillä. Ja sponsoreitahan on maailma täynnä. Kaikella kunnioituksella Afun puusepäntaitoja kohtaan!:-)

aarni serkku kuopion seudulta: 21.4.2008 kello 22:13

TOSI MIELENKIINTOISIA KOMMENTTEJA TÄÄLLÄ

Jatta-kummi: 21.4.2008 kello 22:39

Hienoa kun voititte “vesisade- vaikeudet” ettekä antaneet periksi. Heikommat olis jo lannistuneet! Eikö ystävälliset ihmiset ole ihmetelleet että mitä ihmettä te touhuutte? Onneksi on auttavaisia ihmisiä.Kiitos heille!
Tsemppiä edelleen:-))

The Hoffmeister: 22.4.2008 kello 13:14

Go bois.. Mites onko punainen viemari juonu kaikki vedet?
Moinen viritys toi jokken dekki. Mahtaako kestaa.. Muistakaa ottaa paljon kuvia! Ollaan just F.H:n kans menos rullaan.. Jeah!

äiti: 23.4.2008 kello 13:06

Posti toi yllättäen jonkun pääsykoekirjan, ja koska varmasti kovasti kaipaat sitä, niin minkä kaupungin poste restanteen haluatkaan sen…?

kämppis from da NL: 23.4.2008 kello 13:19

hei mafu jossain maailmalla, olettaisin että sulle on myös joku kirja tänne kopsahtanut niin olisitko halukas haluamaan sen sinne mestoille? jos haluat niin kerro toki mihin sen voi lähettää! YO!

riikajengi 1/3: 23.4.2008 kello 13:40

kato, koht ootte partiolaisia, noilla tellailuilla. hah.

Antti: 24.4.2008 kello 0:15

“Puuseppää aina tarvitaan…”

Kolu: 24.4.2008 kello 9:14

Olihan toi Joelin temppuilu ihan arvattavissa :). Itsekin aion ostaa lonkkarin ensimmäisillä palkkarahoilla niin Joel tai Afu, jos löydätte hyviä renkaita Abec-11 tai vastaava niin ottakaapa yksi pari mukaan (jos rahat riittävät). Pitäkää housut jalassa!

rässe: 29.4.2008 kello 19:35

ei hyvä jumala jätkät, ois voinu arvata että joeli onnistuis tos :P mut hjyvä jätrkät oikeesti en ois uskonu (sanoo tämä poika ja jatkaa intissä lojumistaan

Afu & Joel: 12.5.2008 kello 9:46

Rässe: Onnea leirikouluun :)

Kolu: Housut jalassa loppuun asti! ps. selvä

Antti: Ainakin melko usein

riikajengi 1/3: Mehän ollaan jo.

kämppis from da NL: Jaakko hoiti jo tilanteen kotiin!

äiti: Asia hoidettu jo.

Afu & Joel: 12.5.2008 kello 9:50

The Hoffmeister: Jeuu, kuvia ollaan räpsitty runsaasti. Ja hyvä jos ilmat sielläkin antavat jo periksi lautailuun.

Jatta-kummi: Kiitos, kiitos!

aarni serkku kuopion seudulta: Tietenkin. Mehän ollaan kiinnostavia.

Äiti2: Toistaiseksi vielä toimii hyvin

AFU KÄHÄRÄ JA JOEL PATOMÄKI

  • Kirjoittajat ovat parikymppisiä retkilautailijoita matkalla Turusta Hollantiin. Pelkästä rollailusta ei ole kysymys, sillä perillä odottavat Rage Against the Machinen ja Queens of the Stone Agen keikat Pinkpop -festivaaleilla Landgraafissa. Afun ja Joelin reissu alkoi 14. huhtikuuta Turun satamasta ja perillä Pinkpopissa pitäisi olla viimeistään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Matkaa kertyy yhteensä noin 1500 kilometriä.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle