Messublogi

| Kuisti kutsuu! »

Loppusuora avautuu - Syksyn suurmessutapahtuma alkaa perjantaina 5.10.

Aihe Ei luokittelua, 28.9.2012 15:21, Messublogin kirjoittaja

Messuseinät ovat juuri nousseet Turun Messu- ja Kongressikeskuksen halleihin. Lattiat on matoitettu ja nosturit kiinnittävät kattoihin kylttejä: Antikvariaatit, Lähiruoka, Rauma, Levymessut tai Rosebud.

Ennakkokiinnostus Turun Kirja-, Tiede-, Ruoka- ja Viinimessuihin on ollut tavallista suurempaa. Kirjamessujen ohjelmalehti on lähes loppunut kirjastoista ja kirjakaupoista. Messuohjelmaa päivitetään koko ajan sivulle www.kirjamessut.fi, josta saa tietoa milloin Sofi Oksanen, Sauli Niinistö tai Alivaltiosihteeri esiintyy.

Jenni Haukiolla on varmaan ollut osasyynsä kasvaneeseen mielenkiintoon. Ihmiset haluavat tulla katsomaan mitä uutta Turun Messukeskuksessa tapahtuu. Olemme tehneet Jennin kanssa hyvää yhteistyötä viime keväästä lähtien. Hän on viisas, hauska ja kannustava työtoveri. Pienenä kävin usein katsomassa nonstop-elokuvia. Niiden ohjelmisto on ollut mielessä, kun Turun Kirjamessujen ohjelmaa on kautta vuosien rakennettu. Uutiskatsauksia, dokumentteja, henkilöhaastatteluja ja piirrettyjä, kaikki samalla lipulla. Kohta yleisö pääsee Messukeskukseen ja voi samalla lipulla kuunnella Sauli Niinistön ja Jörn Donnerin tai Esko Seppäsen ja Hannu Taanilan keskusteluja Euroopan tulevaisuudesta, ostaa kotiin varsinaissuomalaista lähiruokaa, kuunnella Laila Hirvisaarta tai Mestaritontun seikkailuja tai ostaa vanhoja vinyylilevyjä tai Esko Valtaojan uusimman kirjan.

Tervetuloa Turun kodikkaaseen messutunnelmaan tekemään edullisia joululahjaostoksia!

Kommentoi


Kirjoittajat

  • Turun kansainvälisten kirjamessujen uusi ohjelmapäällikkö Jenni Haukio ja tehtävästä väistyvä Kari J. Kettula vuorottelevat blogin kirjoittajana. Haukiolle syksyn kirjamessut ovat ensimmäiset ohjelmapäällikön roolissa. Kettula syksyn messut ovat viimeiset isännän asemassa.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS