Luostarivuoren luokasta

« Valinnaisaineet ja niiden valitseminen | Yritysvierailu Korhosen huonekalutehtaaseen »

Jazz-konsertti

Aihe Yleinen, 17.3.2012 0:48, Tommi Kinnunen

Luostarivuoren 7.- luokkalaiset kävivät perjantaina jazz-konsertissa. Konsertti oli Humalistonkadulla ja se kesti n. 45 minuuttia. Konsertissa soitettiin monenlaisia jazz-soittimia, kuten trumpettia ja muita puhallinsoittimia. Kappaleet olivat mielestäni enemmän rock-tyylisiä, mutta jazz-henkisen niistä teki juuri soittimet. Omasta mielestäni se ei ollut niin mielenkiintoinen, mutta oli silti kiva aloittaa viikonloppu rennossa tunnelmassa. Konsertin laulajat ja soittajat olivat kyllä hyviä, mutta itse en vain pidä jazzista. Orkesteri sai myös yleisön mukaan, mikä teki siitä vähän kiinnostavampaa.

Paavo

Yksi Vastaus artikkeliin “Jazz-konsertti”

Rulleri: 7.6.2012 kello 23:09

Miksi nämä sivut loppuivat?!?

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle