Luostarivuoren luokasta

« 7i-luokkamme | Valinnaisaineet ja niiden valitseminen »

Hiihtoloma ja lomien merkitys

Aihe Yleinen, 23.2.2012 10:52, Tommi Kinnunen

Hiihtolomaa luostislaiset viettävät 20. – 26. helmikuuta. Joululomasta on vain vähän päälle viisi viikkoa, ja aika on mennyt todella nopeasti, ja loma tuleekin yllättävän nopeasti vastaan. Hiihtoloman jälkeen taas kevät on lähellä, ja muutaman pienen lomapäivän jälkeen on jo kesäloma! Hiihtolomalla monet urheilevat paljon. Suosituimpia lajeja ovat laskettelu, hiihtäminen ja luistelu. Toki varmasti myös monet viettävät hiihtoloman lepäillen kotona ja kavereiden kanssa.

Lomien merkitys on itselleni ainakin suuri, koska silloin ei tarvitse miettiä koulua, varsinkaan kesä – ja joululomilla. Hiihto- ja syyslomalla voi joutua vähän lukemaan kokeisiin, mutta se ei ole mielestäni hirveän paha asia. Minun ja varmasti monen muun mielestä kesäloma on paras loma, koska silloin on lämmintä ja muutenkin se on pisin. Joulu- ja hiihtolomat ovat muuten kivoja, mutta itse en pidä kylmästä ilmasta, joten siksi ne eivät ole lempilomiani.

Paavo

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle