Luostarivuoren luokasta

« Yläkoulun ja alakoulun eroja | Hiihtoloma ja lomien merkitys »

7i-luokkamme

Aihe Yleinen, 17.2.2012 9:36, Tommi Kinnunen

Meidän luokkamme yhdistettiin kahdesta Wäinö Aaltosen koulusta tulevasta luokasta yhdeksi 28 oppilaan luokaksi. Alakoulun luokilta lähti oppilaita eri luokkiin ja kaksi meni täysin toisiin kouluihin. Luokiltamme lähti oppilaita Luostarivuoren liikunta -, kuvis - ja englannin luokille.

Alakoulussa meistä siis tehtiin medialuokkalaisia ilman meidän mielipidettämme ja yläkoulussa siitä kehittyi pieni ongelma, koska opettajat luulivat, että olimme hakeneet mediapainotteiselle luokalle, vaikka emme olleet. Joka tapauksessa median takia luokkamme yhdistettiin. Mielestäni luokan ilmapiiri on hyvä, ja kaikki tulevat toimeen kaikkien kanssa. Vaikka luokka on yhdistetty kahdesta eri alakoulu luokasta ei sitä välttämättä huomaa, jos sitä ei tiedä. Kaikki kommunikoivat keskenään, eikä pelkästään vanhojen luokkalaistensa kanssa. Olen ainakin itse saanut luokaltamme uusia kavereita, juuri tämän luokkien yhdistämisen takia.

Paavo

Yksi Vastaus artikkeliin “7i-luokkamme”

Lea-ope: 5.3.2012 kello 22:45

Kiva kuulla , että teillä menee mukavasti! Keneltäkään ei kysytty “haluamisia”…: se vaan on tätä päivää!!! - ja mukana on pysytttävä!Suunta voi olla vain eteenpäin!!!

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle