Luostarivuoren luokasta

« Valinnaisaineet | Yläkoulun ja alakoulun eroja »

Lisää arviointikeskusteluista

Aihe Yleinen, 23.1.2012 9:46, Tommi Kinnunen

Koulussamme on joka lukukauden päätteeksi arviointikeskustelut, joista on jo tehty yksi blogikirjoitus mutta se on kirjoitettu ennen keskusteluja, joten nyt voin kertoa tarkemmin niistä.

Arviointikeskustelu kestää, opettajasta riippuen kolmesta viiteen minuuttia. Siellä kerrotaan sekä tuleva numero, myös se mitä hyviä puolia oppilaalla on kyseisessä aineessa ja mitä on parannettavaa. Lähes kaikkia oppilaita, kuten myös minua, kiinnostaa eniten tietenkin minkä numeron saa, mutta mielestäni on tärkeää, että varsinkin parannettavat osa-alueet tuodaan esille, koska kukaan ei ole täydellinen! On myös kivaa kuulla missä on onnistunut. Kun joku toinen on arviointikeskustelussa, muut katsovat yleensä leffaa tai tekevät jotain muuta hauskaa, joten kun arviointikeskustelut ovat käynnissä, on yleensä myös rentoa.

Paavo

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle