Luostarivuoren luokasta

« Luostarivuoren koulun rakennukset | Valinnaisaineet »

Arviointikeskustelut

Aihe Yleinen, 15.12.2011 13:20, Tommi Kinnunen

Koulussamme pidetään aina ennen joululomaa arviointikeskustelut joka oppilaan kanssa, jossa kerrotaan, miten syksy on opettajan mielestä mennyt ja, mitä tulee saamaan numeroksi todistukseen. Meillä ei ole vielä ollut kyseisiä keskusteluita muuta kuin musiikista.

Joululoma alkaa siis 22. joulukuuta ja sitä ennen ollaan käyty kaikkien aineiden opettajien kanssa arviointikeskustelut, jotka ovat hyödyllisiä, koska siellä kuulee, mikä menee hyvin ja miten numeron saisi nostettua tai pidettyä samassa.

Paavo

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle