Luostarivuoren luokasta

« Blogien kirjoittaminen | Vimma »

7i-luokan opettajat

Aihe Luostarivuoren koulu, Yleinen, opettaja, 3.10.2011 10:18, Tommi Kinnunen

Luokanvalvojamme Petka Lehtinen on meillä opettamassa matikan ja kemian kummallisia opetuksia. Onneksi hän käy asiat hyvin tarkasti läpi, ettei meille sitten jää mitään epäselvyyksiä tulevaa koetta varten.


Historian opettajana meillä on Markus Ylijoki, joka on hyvin mukava. Joskus mietityttää miten voi selittää historian asioita niin hyvin kuin tämä opettaja. Melkein kaikki mitä hän sanoo jää mieleen, mikä on tietty hyvä juttu.


Ari Kalske on meillä biologiassa/maantiedossa. Hän on kanssa mukava ja todellinen luonto ihminen. Hän pitää melkein aina pieniä muistikokeita joista voi saada plussan ja se on tosi hyvä asia koska se tietty vaikuttaa positiivisesti numeroon.


Englannissa meillä on Jaana Crawford, ja hänen miehensä David Crawford tulee myös aina välillä tunneille mukaan tai pitämään tunnin. Molemmat ovat tosi mukavia ja hauskoja. Mielestäni on hyvä että tunnista suurin osa puhutaan englantia, koska siinä oppii paremmin.


Äidinkielen opettajana meillä on superhauska Tommi Kinnunen. Äidinkielen tunnilla olemme tähän asti käyneet läpi sanaluokat, lukeneet kauhukirjan nimeltä Kirkon piru ja tehneet ts.fi:n Portsa-sivuille kirjoituksia. Kinnunen on mielestäni tosi hyvä, mutta samaan aikaan tosi hauska opettaja. Hän saa mieleen painumaan asioita tosi hyvin, kun käyttää luokan oppilaista kivoja esimerkkilauseita.


Kotitaloutta toisessa koulussa, Puropellossa meille opettaa Elina Suvanto ja täällä Luostarivuoren koulussa opettaa toiselle kotitalousryhmälle Leena Mattila.


Terveystiedon opettajana meillä on Leena Helin, ja täytyy kyllä sanoa että jos kuuntelee hänen ruokavinkkejään niin tekee heti mieli ottaa enemmän kasviksia lautaselleen :)


Nyt seiskaluokalla meille opettaa opoa (oppilaanohjaus) Sari Hietanen. Hän on iloinen ja pirteä opettaja. On mukavaa mennä hänen tunnilleen, koska siellä on aina niin rauhallinen ja rento tunnelma.


Liikunnassa meillä tytöillä on Auli Kanerva ja pojilla Henrik Johansen. Liikunnassa tähän asti on ollut uintia Samppalinnan maauimalassa ja yleisurheilua, seuraavaksi meillä tytöillä ainakin on jalkapalloa.


Ruotsissa meillä on mukava opettaja nimeltä Sari Pukonen. Hän opettaa meille uuden mukavan kuuloisen kielen. Ja kyllä sitä jo vähän on tultu opittua ”Hur gammal är du?”


Piirtämään, kuvaamaan, muotoilemaan, leikkaamaan jne. opettaa meidän kuvisopettajamme Teea Brunila. Hän on todella mukava ja armelias minunkin tuherruksilleni.


Käsityössä meillä on opettajana Paula Järvinen ja puutyössä Ilkka Salonen.


J.

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle