Luostarivuoren luokasta

« Paperinmakuistako? | KUULUMISIA ”LUOSTIKSESTA” JA UUSIA OPETTAJIA »

Luostarivuoren opettajat

Aihe Luostarivuoren koulu, koulu, opettaja, 5.9.2011 9:22, Tommi Kinnunen

Kun tulimme yläasteelle niin oli ihan outoa, kun opettajat olivat erilaisia. Ala-asteella opettajat olivat tiukkoja joka asiassa. Ihmettelin kun opettajat eivät yläasteella reagoineet jokaiseen asiaan. Ala-asteella opettajat vain miettivät koulua, eikä heittäneet läppää. Yläasteella ei ole niin tiukka kuri, kuin ala-asteella. Esimerkiksi kirkkoon kävellessämme piti kävellä aina suorana parijonona opettajan takana. Yläasteella opettajat sanoivat vain, että menkää sinne ja sinne ja minä tulen perässä.

Yläasteella ei ole niin tiukkoja sääntöjä, esim. ala-asteella kouluaikana ei saanut syödä eikä räplätä kännykkää. Kun siellä ruokalassa puhui, niin aina opettaja oli kiljumassa vieressä: “Ole hiljaa tai tule minun viereeni istumaan!”

Minun mielestäni on hauskaa, että päivän aikana joka tunti opettajat vaihtuvat, sillä on tylsää kuunnella samaa opettajaa koko päivän.

Tuomas

2 Vastausta artikkeliin “Luostarivuoren opettajat”

Luostis 91-93 Mr F.: 7.9.2011 kello 1:05

Muistakaa, että meillä on/oli aika ylihieno paikka välitunneille!
Ette saa tekään sotkea ja tuhria tuollaista tilaa.
Me Luostislaiset olemme olleet ja olemme hyvin etuoikeutettuja, joten…
On harvinaista herkkua tuollainen puistomiljöö…

Jaska: 11.3.2012 kello 23:30

Pikkuinen Tuomas!

Kun hieman kasvat ja viisastut, niin lue ihmeessä uudestaan kirjoituksesi. Kun tepastelit parijonossa kohti kirkkoa, niin olit turvassa. Opettajilla on valtava vastuu kannettavanaan. Sinun ja muiden turvallisuus on yksinomaan heidän vastuullaan. Se sama vastuu painaa myös niiden läppää heittävien ja rentojen yläkoulun opettajien harteita. Se, miten he työnsä tekevät, ei kuulu minulle, mutta…Voit lukea rivien välistä! Vaan, pääset kyllä vielä nauttimaan parijonoista ja ei niin rennoista aikuisista, kun astut puolustusvoimien palvelukseen. Taas ovat sedät sinulle ilkeitä ja joudut kaverin vieressä marssimaan - se tekee sinulle kuitenkin hyvää.

Kommentoi

  • Blogia kirjoittavat Luostarivuoren koulun oppilaat. Esillä ovat koulun ja koululaisten arjen kuulumiset. Välillä käsitellään yleisempiäkin aiheita. Kommentit ja keskustelu ovat tervetulleita muistakin kouluista.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle