Kulttuurikulkurit

« Sade tuli | Snoopia mutavellissä »

Suicidaalista sunnuntaita

Aihe Ei luokittelua, 8.7.2012 18:08, Tuomo Karhu

Suicidal Tendencies oli ilahduttavan pirteässä vedossa. Nykyinen kokoonpano toimii, ja Mike Muirissa on juuri sopivasti auktoriteettia hardcorea ja metallia naittavaan musiikkiin. Konsertin lopussa bändi päästi lavalle koko joukon fanejaan, aivan kuten Santigold teki samaisessa teltassa eilen.

Heti Suicidalin jälkeen oli vuorossa Bloc Party, joka ei ollut yhtään hassumpi - vaikka soittikin järjettömän isosti. Hirveästi en bändistä vieläkään jaksa innostua, mutta tänä kesänä ilmestyvä uusi albumi vaikuttaa ihan lupaavalta.
Vettä tihkuttaa hiljalleen, mutta kaatosateet ja trombit ovat pysyneet loitolla. Tällä hetkellä trombeja enemmän jännittää, saammeko päivän pääesiintyjän Snoop Doggin lavalle. Miehen viimeisimmistä(kin) vaiheista kun on liikkunut monenlaista huhua.

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle