Kulttuurikulkurit

« Suicidaalista sunnuntaita |

Snoopia mutavellissä

Aihe Ei luokittelua, 8.7.2012 21:15, Tuomo Karhu

Snoop tuli ja oli hyvässä iskussa. Niittylavan edusta oli kuitenkin muuttunut semmoiseksi mutavelliksi, että täytyi olla tosi sitkeä sissi, että jaksoi liukastella keikan loppuun asti. Minä en jaksanut, keikka jatkuu edelleen. Pisteet Snoopille joka tapauksessa. Mars Voltan taidan jättää väliin ja lähteä tästä lomille. Näin Mars Voltan muutaman kerran, kun bändi oli vielä vasta nupullaan. Odotin suuria, mutta vähitellen bändi on hairahtanut sellaiseen huru-ukkomeininkiin, että ei pahemmasta väliä. Annanko bändille vielä mahdollisuuden? Se jääköön arvoitukseksi. Hyvää kesää kaikille!

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle