Kulttuurikulkurit

« Michael viisikymppiseksi helteessä | Suicidaalista sunnuntaita »

Sade tuli

Aihe Ei luokittelua, 8.7.2012 16:03, Tuomo Karhu

Tulihan se sade sieltä. Allergikot riemuitsevat, me muut vain Tulihan se sade sieltä. Allergikot riemuitsevat, me muut vain yritämme päästä aurinkoiseen reggaetunnelmaan. Jukka Poika villitsee paraikaa rantalavalla ja on tosi hyvä, kuten aina. Moni on ruikuttanut, että Jukka Poika ei tee oikeaa reggaeta ja blaablaa. Noille bluespuristien sukulaisille sanon: Kyllä tekee Jukka oikeaa reggaeta. Eikä siinä kaikki, hän vie lajia komeasti eteenpäin ujuttamalla sekaan parhaita aineksia iskelmästä. Mutta se on todettava, että tämänhetkinen sää ei sovi reggaelle. Siispä telttaan katsomaan Suicidal Tendencies -yhtyettä.

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle