Kulttuurikulkurit

« Sadetta odotellessa | Sade tuli »

Michael viisikymppiseksi helteessä

Aihe Ei luokittelua, 8.7.2012 0:34, Tuomo Karhu

Million Miles Away, kitarassa Nasty Suicide. Siihen huipentui juuri äsken päättynyt Michael Monroen mahtipontinen 50-vuotissyntymäpäiväkonsertti. Vierailijoina nähtiin niin Jenni Vartiaista, Apocalypticaa kuin Mikko Herrasta. Sähköiset onnittelunsa screenin välityksellä lähettivät mm. Slayer, Alice Cooper, Little Steven ja The Hives. Järjestävä kaupunki Turkukin sai osansa, kun kitaristi Dregen pukeutui TPS-paitaan. Konsertin päätteeksi nähtiin komea ilotulitus. Michael on juhlansa ansainnut. Onneksi olkoon Turun Sanomistakin! Niin, ja meteorologit ovat vissiin olleet viihteellä, sillä luvatun tauottoman sateen ja salamoinnin sijaan saatiin aurinkoa ja hellettä. Pisaraakaan vettä ei tullut.

Yksi Vastaus artikkeliin “Michael viisikymppiseksi helteessä”

sani: 8.7.2012 kello 2:17

paljon onnea michael monroe <3

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle