Kulttuurikulkurit

« Kolmen tunnin kipukynnys | Myrskyjä vesilasissa »

Perjantain toivotut

Aihe Ei luokittelua, 6.7.2012 10:36, Katariina Norontaus

Ennen muinoin tehtiin sekalaisia c-kasettikokoelmia, nauhoittaen radiosta tai kavereiden kaseteilta. Kokoonpanoa harkittiin tarkkaan ja kansiläpyskä koristeltiin rakkaudella eri värisillä kuulakärkikynillä.
Vähän samaa fiilistä on nykyään soittolistojen teossa, pastelliväriset tekstit tosin puuttuvat.

Tänä vuonna Turun Sanomien Ruisrock-tiimin toimittajat ovat koostaneet kullekin festaripäivälle oman kymmenen kappaleen Spotify-soittolistan. Kolmihenkisen ryhmän omissa etukäteisnostoissa oli yllättävänkin paljon samoja kappaleita.

Lopputulos on sekoitus tänään illan päättävän Pulpin Common Peoplen kaltaisia perushittejä ja rockuskottavuutta kuulijasta riippuen joko nakertavia tai kohittavia nostoja, kuten Jimmy Cliffin tuotannon 1990-luvun lapsille ja nuorille kruunaava Hakuna Matata.
Täältä löytyvät Turun Sanomien Spotify-soittolistat perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille.

Hauskaa festariviikonloppua kaikille!

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle