Kulttuurikulkurit

« Perjantain toivotut | 40 vuotta ja pillifarkut »

Myrskyjä vesilasissa

Aihe Ei luokittelua, 6.7.2012 19:22, Tuomo Karhu

Turun Sanomilla on vuosikaudet ollut oma salainen Ruisrock-toimituksensa. Paikka pysyköön salaisena yhä. Sen sijaan todettakoon teille lukuisille toimittajan arjesta kiinnostuneille, että Ruisrock on saanut uuden pressipisteen. Paviljongin yläkerrassa eivät enää napsu ipadit ja läppärit. Nyt viralliset kertomukset Ruisrockista luodaan niittylavan kupeeseen ajetusta bussista. Moni on asiaa iltapäivän aikana oudoksunut, mutta aitoa syytä purnaamiseen ei ole: tilassa on jopa ilmastointi. Mutta vielä paljon enemmän vanhan koulun journalistien mielenrauhaa on järkyttänyt paviljongin takaisen VIP-alueen uudistuminen. Tutuiksi käyneiden pitkien pöytien ja penkkien sijaan alue muistuttaa erehdyttävästi Garden Partyn piknik-miljöötä. Rennontyylikäs hipsterikulttuuri tuli sitten Ruisrockiinkin.

Kommentoi

Kulttuurikulkurit
Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle