Kivien Välistä

« Haikeissa tunnelmissa |

Kiitos.

Aihe Ei luokittelua, 31.5.2010 8:47, Kari-Pekka Toivonen

Ensi-ilta meni aivan mielettömän hienosti. Olin ihan fiiliksissä. Ja oli muukin yleisö. Sain veljiltä lahjaksi mm. mäihäpehmeän lehtivihon eli vihdan ja löylykiulun ja lätkäkypärän ja jallupullon ja sammutuspeitteen ym. aiheeseen liittyvää. Nyt matkalla kotiin ja taakse jää vain polku, jota pitkin on hyvä palata. Kiitos ja hyvää kesää.

2 Vastausta artikkeliin “Kiitos.”

Pekka Nuutinen: 31.5.2010 kello 10:54

Kiitos, kiitos ja kerran vielä kiitos!!!
Enpä ole näin makeasti nauranut sen jälkeen
kun velipojan anopilta jäi tissit mankelin väliin.
Esityksenne on kesäteatteria parhaimmillaan.
Kaikkea hyvää kera kauniin kesän

toivottaen
Pekka

Laura: 1.6.2010 kello 22:46

Huh, ei kovin antoisaa tuo ohjaajankaan homma, kauhea rutistus ja voimainkoitos ja kun olisi aika korjata sato niin kotia kohti. Täytyy ihan käydä kyllä katsastamassa, että minkälaista jälkeä tuli! Vannoutuneena K.P Toivonen- fanina rohkenen väittää, että loistosettiä. Hauskaa Kesää!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS