Kivien Välistä

« Ensi-iltaa odotellessa… | Kiitos. »

Haikeissa tunnelmissa

Aihe Ei luokittelua, 27.5.2010 15:25, Kari-Pekka Toivonen

Miska kysyi tänään 14.05, kun olimme harjoitelleet viimeistä pyöritystä, pientä koreografiaa ja loppukiitoksia, että misä tämä nyt sit oli. En heti ymmärtänyt joten Miska selvensi: Jos tämä ny oli jossainni misä tämä oli? Ja sitten tajusinkin, että Tämä oli ny Täsä.

Jätkät ojensi kädet lavalta ja sanoivat, että treenit on nyt treenattu. Mua ei enää tarvita. Huhhuh, tuli melkoisen tyhjä olo. No illalla ennakko ja kyllä mä niille jotain palautetta annan tietenkin. Mutta treenit on nyt treenattu ja on aika luovuttaa homma omista käsistä. Nyt täytyy lopettaa ennenkuin menee liian haikeaksi. Kiitos kun olette olleet mukana harjoituksissa. Käykää katsomassa esityskin. Mä ehkä laitan vielä jonkun kommentin ensi-illan jälkeenkin…

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS