Kivien Välistä

« Aurinkoa kaivaten… | Haikeissa tunnelmissa »

Ensi-iltaa odotellessa…

Aihe Ei luokittelua, 26.5.2010 15:30, Kari-Pekka Toivonen

Eilen saatiin illalla jo vähän tuntumaa siitä mitä se on ku salissa on enemmän väkeä. Ihan mahtavaa. Kyllä sitä onkin jo kaivattu. Saatiin hyvää palautetta sekä omilta että vierailta. Ja selväksi kävi että vielä pitää jaksaa hioa ja säätää pikkujuttuja. Tänään tehtiin vielä joitain asetuksia ja illalla sitten nähdään miten toimii yleisön kanssa. Sitä on tulossa reilusti. Sonnit on aika kuumissaan ja hyvä niin.

Kaksi päivää ensi-iltaan. Huomaan että ajatukset pyörii koko ajan esityksen tiimoilla joten pitää ihan muistuttaa itseään että muistaa välillä syödäkin jotain. Ettei mee hermo. Eikä muuten mene!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS