Kivien Välistä

« Huh hellettä! | Odottelemista »

Kohti viikonloppua…

Aihe Ei luokittelua, 21.5.2010 18:26, Kari-Pekka Toivonen

Eilen vedettiin päiväläpimeno koska oli Suomen matsi. Viimeinen. No kisat ei ainakaan enää häiritse työntekoa.
Tänään kehiteltiin muutamaa hauskaa musahommaa veljesten kännäysjaksoon, sellainenkin tässä muuten on. Yllätys, yllätys! Tulikin aika reipasta menoa. Kalle, the juniori alkaa löytää jo vähän tekemisen meininkiä. Hyvä Kalle! Sääli etten saanut otettua siitä kuvaa tähän, ehkä ensi kerralla…
Nyt on tasan viikko ensi-iltaan ja kyllähän tässä vielä töitä on. Kelit kyllä kelpaa. Kirjoitan tätä meren rannalta Naantalin Nunnalahdesta. Aika hianoo.
Joutuu ehkä käymään terassilla iltatreenien jälkeen. Se on ihan fifty/sixty.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS