Kivien Välistä

« Salamavalojen loisteessa | Kohti viikonloppua… »

Huh hellettä!

Aihe Ei luokittelua, 20.5.2010 8:20, Kari-Pekka Toivonen

Huh hellettä, nyt tarkenee. Eilisen läpimenon jälkeen piti laittaa pari kohtausta uusiksi. Jätkät hikoilee lavalla ja katsomossakin tarkenee jo ihan t-paidassa. Hieno pyörönäyttämö alkoi jostain oudosta syystä yskiä. Reilu viikko ensi-iltaan. Tuleekohan tässä kuitenkin kiire. En suostu stressaamaan. Jugi ja Santtu eivät myöskään stressaa kuten kuvasta näkyy. Päikkärit on poikaa!

4 Vastausta artikkeliin “Huh hellettä!”

Vili Veikkonen: 21.5.2010 kello 8:35

Hauska tää blogi nasevuudessaan. Mut ihmetyttää mainostus K-P esikoisohjauksestasi. Etkö ohjannut 90-luvun lopulla Turun ylioppilasteatteriin näytelmän Farmhouse Blues?

Arde: 21.5.2010 kello 12:07

Ei kannata stressata näillä keleillä. Tekniikka on ihmeellistä, mutta varmasti se näyttämö saa itsensä kuntoon ensi viikoksi. Jospa sekin kaipasi välillä lepoa?

Kari-Pekka Toivonen: 21.5.2010 kello 15:34

Hyvä Vili: Siis joo ohjasin ja kirjoitinkin sen näytelmän TYTtiin. Ja sitten Keuruulle ohjasin ja kirjoitin jutun taannoin. Ja Teatterikorkeakoulussa olen ohjannut Vesa Vierikon kanssa useammankin ykköskurssin aloitusproggiksen. Mutta varsinainen ensimmäinen ammattiteatteriohjaukseni on tämä.
Mutta kiitos tarkkaavaisuudesta.

Kari-Pekka Toivonen: 21.5.2010 kello 15:57

Arde: Ei stressata näillä keleillä. Olenkin just menossa hakemaan simmarit ja uimaan!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS