Kivien Välistä

« Eteenpäin mennään | Huh hellettä! »

Salamavalojen loisteessa

Aihe Ei luokittelua, 18.5.2010 8:35, Kari-Pekka Toivonen

Uus viikko avattiin reippaasti läpimenolla. Kuvaaja oli paikalla ikuistamassa velimiehiä. Pari aikaa vinhaa ruutua tuli. En paljasta enempää mutta kyllä saunapuhdas suomalaismiehen vartalo on ylvästä katsottavaa. Mulla oli vähän kuumat paikat kun käsikirjoittajakin oli paikalla, mutta ei me niin paljon olla pantu omiamme ettei olisi omaksi tunnistanut. Kiitos Mikko. Mä kuulin ku se ihan ääneen nauroi vaikka ite oli kirjottanutkin.. Ehkä se on vaan hyvä merkki. Nyt täytyy pysyä herkillä ja jaksaa säätää detaljeja, niin hauskaa tulee.

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS