Kivien Välistä

« Ajankulusta… | Salamavalojen loisteessa »

Eteenpäin mennään

Aihe Ei luokittelua, 17.5.2010 10:12, Kari-Pekka Toivonen

Ykkösnäytös on vedetty melkoisella energialla läpi. Jätkät osaa jo tekstinkin. Jopa nuorimmainen veti täysillä ilman käsistä. Hyvä Kalle! Kuunneltiin muutama kommentti. Aikamoinen vauhti kuulemma. Täytyy kattoo joutuuko vähän rauhottamaan. Enpä taida viittiä…

Huhhuh, melkoinen viikko. Mulla oli pikkupojat ( Aatos 4v. ja Akusti 6v.) mukana ja tauoilla pelattiin futista ja ehdittiin käydä uimassakin. Tosin siis kylpylässä mutta kuitenkin! Nunnalahti pitää korkata ens viikolla! Viikonloppuna sovitettiin vaatteita ja hyvännäköstä kudelmaa jätkät päällensä saakin. Laitettiin koko jutun runko kasaan. Mulla oli pientä epäselvyyttä miten esitys saadaan päättymään… Sitten vedettiin ensimmäinen läpikahlaus ja miten sen nyt sanoisi.

Ens viikolla hi-fi-vaihde päälle ja tulossa on sellainen show että alta pois!

Mulla oli lauantaina kevään viimeinen esitys Lillanissa ja sitten maanantaina palataan Kailon hornankattilaan!

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS