Kivien Välistä

« Mäyriä ja tuttipulloja | Eteenpäin mennään »

Ajankulusta…

Aihe Ei luokittelua, 11.5.2010 9:23, Kari-Pekka Toivonen

Maanantai. Viikonlopun jälkeen oltiin taas tehokkaita. Mulla oli illalla Resonaari-konsertti Helsingissä, joten päätettiin pistää hösseliksi. Assistenttini Anu oli poissa, joten kukaan ei huomauttanut ajankulusta. Paahdoimme tuntitolkulla tauotta ja kun itellä alkoi ajatus tökkiä, tajusin, että ukkojenkin täytyy olla ihan hapoilla. Oli syytä siirtyä Merisaliin myöhäiselle lounaalle.

Tänään runnotaan ykköspuolen kohtaukset johonkin muottiin, että on huomenna jotain mitä näyttää yleisölle.

Kyllä. Huomenna tulee joidenkin joitain kavereitten kavereita katsomaan mitä me touhutaan. Toivottavasti kelit lämpee niin kuin on luvattu. Huomiseen.

Yksi Vastaus artikkeliin “Ajankulusta…”

P: 12.5.2010 kello 14:18

niin, aika juoksee kun on hauskaa…olen joskus huomannut…

Kommentoi

Kari-Pekka Toivonen

  • Kari-Pekka Toivonen on yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä. Nyt hän astuu uuden haasteen eteen Linnanteatterin Seitsemän veljeksen ohjaajana. Blogissaan KP tarjoaa suoraan lauteilta, sensuroimatta ja pilke silmäkulmassa aitiopaikan kurkistaa teatterimaailman kulisseihin. Lue ja ihmettele, miten sonnilaumasta koulitaan kuukaudessa kesäteatterin kärkeä!

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS