Kirjakuisti

« Omenakysymys |

Good bye, Turku

Aihe Yleinen, 12.10.2016 9:39, Marica Bodrozic

Kommentoi


Jenni Haukio

  • Jenni Haukio on Turun Kirjamessujen ohjelmapäällikkö. Myös runoilijana tunnettu Haukio kertoo blogissaan kokoamansa kirjamessuohjelman taustalla olevista tarinoista.

    Marica Bodrožić on syntynyt 1973 Dalmatian Svibissä, nykyisessä Kroatiassa. Hän on asunut vuodesta 1983 Saksassa ja asuu nykyisin Berliinissä. Bodrozic kirjoittaa runoja, romaaneja, kertomuksia ja esseitä. Hänet tunnetaan eeppisistä Euroopan nykyhistoriaa käsittelevistä teoksistaan. Hän on perehtynyt etenkin Balkanin sodanjälkeiseen historiaan. Bodrozic on saanut lukuisia palkintoja ja stipendejä. Bodrozic työskentelee syyskuun ajan Turussa Goethe-Instituutin residenssikirjailijana.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2012 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle | RSS