Kala-apajilla

« Huonoa tuuratuuria |

Siikaonkikausi hitaasti liikkeelle

Aihe Yleinen, 2.4.2019 10:30, Jukka Vehmanen

Viime viikonvaihteessa tuuppisin jäälauttoja pois mökkirannasta ja sain kuin sainkin veneet vesille. Otin kaiken ilon irti ja istuin kolmena päivänä siikaongella yhteensä 16 tuntia, mutta kalan tulo oli nihkeää, vaikka kokeilin viidestä eri apajasta. Mikä tärkeintä: sain kuitenkin 4 siikaa ja kauden avauttua.

Siinä tärkeimmät tällä kertaa.

Viikonvaihteen siiat olivat keskikokoisia. (kuva Jukka Vehmanen)

Nyt elämässä on koittanut sellainen vaihe, että olen juuri siirtymässä lomien kautta vuorotteluvapaalle. Kalaonnea kaikille. Hymiöitä hymiöiden päälle.

KALAUKKELI ON KUULLUT, ETTÄ metsäkasvien päälle pissimisestä vaimoltaan moitteita saanut eränkävijä ajatteli: kerta kielon päälle.

Yksi Vastaus artikkeliin “Siikaonkikausi hitaasti liikkeelle”

Jouni veli: 2.4.2019 kello 18:56

Oikein paljon KALAONNEA sinulle ja vaimolle loman aikana!

Kommentoi


Jukka Vehmanen

  • Jukka Vehmanen on Turun Sanomien talouden ja politiikan toimittaja, joka on myös innokas kalamies. Hän on kirjannut 21 vuoden ajan saalistietonsa ja tehnyt niistä monipuoliset tilastot. Esimerkiksi haukia on kertynyt tuolta ajalta 8639. Avovesillä on kulunut 1886 päivää ja kalastustunteja kertynyt 7246. Blogissa kerrotaan viimeisimmistä väsytyksistä, kommentoidaan kaikkea kalastuksesta ja vähän muustakin. Lisäksi pyritään keräämään, jakamaan ja saamaan kalastusvinkkejä sekä -kuulumisia.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle