Hulluu touhuu

« Koeyleisö | Ensi-ilta »

Yleisöennakon tunnelmia

Aihe Yleinen, 28.5.2014 8:21, Tapio Kankaanpää

SUOMI - hulluu touhuu! nähtiin ensimmäistä kertaa suuren yleisön edessä tiistai-iltana. Teatterikansaa saapui paikalla kiitettävästi. Osa lisäpaikoistakin oli käytössä.
Yleisö reagoi hienosti ja hauskaa tuntui olevan, esityksessä on odotuksiamme enemmän hauskoja hetkiä. Näytelmän muoto on selvästi sellainen, että se puhkeaa kukkaansa ison yleisön ollessa mukana. Muutama iso havainto syntyi vielä näytelmän kokonaisrytmiin liittyen, ja nämä kohdat saadaan tiivistettyä ensi-iltaan mennessä. Ennakkonäytöstä leimasi valitettava viileys, ilma oli kylmä, asteita mittarissa vain +5, mutta hyvin selvittiin, sekä näyttelijät että katsojat.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle