Hulluu touhuu

« Isolla energialla Naantalissa | Yleisöennakon tunnelmia »

Koeyleisö

Aihe Yleinen, 25.5.2014 21:57, Tapio Kankaanpää

Ensimmäinen koeyleisö kävi katsomassa lauantaina aamupäivällä läpimenon.
Yleisön kohtaaminen keskeneräisellä esityksellä on aina jännä paikka. Hyvä asia on se, että näyttelijät pääsevät kokeilemaan kontaktia yleisön kanssa, ja ohjaus voi tarkkailla, miten esityksen rakenne toimii ja mitä on vielä korjattava, jotte esitys olisi mahdollisimman selkeä ja ymmärrettävä.
Lauantai antoi paljon uusia ajatuksia, mihin suuntaan esitystä lähdetään viemään. Maanantaina ja tiistaina on vielä aikaa harjoitella ennen ensi-iltaa, ja lopulta kyse on esityksen virittämisestä. Huomenna kohdataan seuraava koeyleisö ja katsotaan, miten uudet jutut purevat tähän porukkaan.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle