Hulluu touhuu

« Kohti Naantalia | Koeyleisö »

Isolla energialla Naantalissa

Aihe Yleinen, 20.5.2014 23:09, Tapio Kankaanpää

Saavuttiin maanantaina Kailon saarelle Naantaliin ja Emmateatteriin. Näytelmä on nyt sovitettu isompiin puitteisiin. Lavastus toimii odotetusti. Monet kohtaukset syttyvät jopa eloon ihan uudella tavalla, kun on isompi näyttämö alla ja suomalainen luonto ympärillä. Myös henkilöhahmot löytävät itsestään yhä uutta uudessa ympäristössä.
Koreografioita treenattiin tiistaina aamupäivällä.
Ensimmäiset merkit jännityksestä alkavat hiipiä mieliin. Kohta esittäydytään lehdistölle ja näytetään muutamia pätkiä esityksestä. Lauantaina tulee ensimmäinen koeyleisö. Väsyttää mutta tunnelma on korkealla.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle