Hulluu touhuu

« Uutta vaihdetta silmään | Isolla energialla Naantalissa »

Kohti Naantalia

Aihe Yleinen, 16.5.2014 20:27, Tapio Kankaanpää

Helsingin harjoitusjakso on lopuillaan. Työryhmä päättää harjoituksensa Helsingissä iloisin mielin. Maanantaina siirrytään Naantaliin Emmateatteriin.
Lähes kaikki isot ratkaisut on tehty ja seuraavaksi vuorossa on näytelmän sovittaminen Emmateatterin näyttämölle. Repliikkejä opetellaan ahkerasti ja muutamia tiivistetään sieltä täältä, musiikkeja hienosäädetään, valoja ohjelmoidaan ja käsiohjelmaa suunnitellaan. Aikaa on reilu viikko ensimmäisen yleisön saapumiseen. Tietyssä harjoitusvaiheessa yleisöä alkaa jo kaivata. Vielä ei ihan ole se hetki mutta lähellä ollaan.
Viikon varrella Tanner Senior on toistamiseen kehunut olevansa kateellinen työryhmämme näyttelijöille. Hän haluaisi itse mukaan näyttämölle (näyttelijä kun on, mutta ei valitettavasti tässä produktiossa, myöhemmin näemme hänet näyttämöllä varmasti). Viikonloppuna kerätään voimia, ja maanantaina takaisin näytelmän äärelle.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle