Hulluu touhuu

« Lapsen mieli on teatterin kieli | Uutta vaihdetta silmään »

Bruce Willis ilmestyi harjoituksiin

Aihe Yleinen, 8.5.2014 21:41, Tapio Kankaanpää

Ajattelua rajoittava logiikka on heitetty romukoppaan. Tilalle on astunut absurdismi ja suomalainen hulluus. Tämä on harjoituskauden hedelmällisin vaihe. Työryhmä alkaa tuntea toistensa työtapoja eikä enää arastele turhia. Nyt leikitään täysillä ja jälki on sen mukaista. Syntyy pähkähulluja ideoita, ja siitähän esityksessä on kyse!
Puvustus on valmis. Stailaajamme Milla Muurimäki kävi tuomassa luomuksensa harjoituksiin. Lisäksi on iso liuta vaatteita, joilla peruspuvustusta saadaan varioitua nopeasti. Oudolla tavalla Make (Toikka) muistuttaa etäisesti Bruce Willisiä.
Naisilla on kenkäkriisi, mikä ei liene yllätys heille itsellekään. Tilanne rauhoittuu, kun saadaan uusia korkoja kehiin :) Naiset ovat harjoitusten päättyessä tyytyväisiä, se on pääasia.
Saimme näyttämölle lisäksi uuden vahvistuksen. Poliittinen lehmä on kiinnitetty osaksi joukkoamme.
Musiikit alkavat myös olla viimeistä viilausta vaille kunnossa. Äänisuunnittelija Jukka Kouhia kävi seuraamassa harjoituksia ja heittelemässä ideoita. Huomenna mennään katsomaan lavastusta Naantaliin ja testataan jotain, mistä ei viitsi vielä huudella.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle