Hulluu touhuu

| Kissa puussa »

Ensimmäinen harjoitusaamu

Aihe Yleinen, 30.4.2014 12:24, Tapio Kankaanpää

Ensimmäinen harjoitusaamu

Ensimmäinen treenipäivä. Puoliksi nukutun ja puoliksi valvotun yön jälkeen koittaa ensimmäinen harjoitusaamu. Työryhmä Nuutila-Toikka-Karnani-Tanner Junior-Kankaanpää-Tanner Senior-Muurimäki kokoontuu Helsingin Annankadulle harjoittelemaan Emmateatterin kesän 2014 esitystä SUOMI - hulluu touhuu!

Käydään läpi kuulumiset, juodaan kahvia ja syödään mansikoita (Tanner Senior yrittää lahjoa työryhmäänsä mansikoilla, omituinen yritys päästä suosioon :)

Sovitetaan puvustusta, katsotaan kuvia lavastuksesta, joka on jo pystyssä Emmateatterissa Naantalissa. Kuunnellaan esitystä varten sävellettyjä biisejä. Nauretaan ja syödään lisää mansikoita (Tanner Senior on selvästi mielissään, Tanner Junior ei tiedä, mitä ajatella).

Luetaan teksti (käsikirjoittajat ovat naama valkoisina jännityksestä, kunnes ensimmäinen naura remahtaa ilmoille). Toisten ja viimeistään kolmansien naurujen jälkeen käsikirjoitusosasto rentoutuu. Näyttelijät pääsevät elementtiinsä ja laittavat parastaan.

Iltapäivällä mennään jo näyttämölle ja tehdään ensimmäinen kohtaus valmiiksi. Hyvä startti ja hauskaa kaikilla! Kesää odotellessa.

Huomenna taas suomalaisuuden äärelle.

Kommentoi

Jukka Vehmanen

  • Näkökulmia suomalaisuuteen tarjoavat Emmateatterin kesän 2014 työryhmä (muun muassa näyttelijät Miia Nuutila ja Markku Toikka sekä ohjaajat Tapio Kankaanpää ja Kai Tanner). Blogissa tutustutaan SUOMI – hulluu touhuu! -esityksen harjoitusprosessiin. Esitys on riemukas läpileikkaus nykypäivän Suomesta ja suomalaisuudesta.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle