Haista huume!

« Kollegan palvontaa | Liukuhihna ei hirvitä ammattilaista »

Uusi harrastus

Aihe Uncategorized, 23.4.2007 11:44, Katja Ihatsu

Vaikka blogissa on ollut taukoa, Wilmalla on riittänyt hommaa. Pentu on päässyt tutustumaan  muun muassa monen koiran lempiharrastukseen, agilityyn. Turun tullin huumekoirille on varattu yksityishalli, jossa ne käyvät ohjaajiensa kanssa irrottelemassa kolmen viikon välein.

Agility aloitetaan yleensä aikaisintaan vuoden iässä. Alkeita voi kuitenkin treenata pennunkin kanssa. Wilma on vielä niin nuori, että se ei pääse harjoittelemaan vaativia tai korkeita esteitä kuten keinua, puomia tai A-estettä.
blogikoira_1_240×160.jpgPutki on monen agilitykoiran lempieste.

Se saa kuitenkin tehdä matalia hyppyjä ja putkea. Wilman ohjaaja opasti pentua esteille lempilelu eli pehmoinen pallo apunaan, ja lelun perässä Wilma syöksyy pelotta minne vain.
blogikoira_2_240×160.jpg“Jee, sain pallon kiinni lennosta!”
Lepotauolla Wilma sai katsella vanhempien kollegoiden suorituksia, missä innokkaan pennun kärsivällisyys oli koetuksella. Hallin pihassa Wilma harjoitteli ehdotonta lempileikkiään eli etsimistä. Siinä Wilma hakee piilotettua lelua puskista tai roskiksen takaa. Wilman into tehdä työtä ja lahjakkuus kuononkäytössä ovat ilmeiset: lelu löytyy hetkessä ja jos ei löydy, sinnikäs pentu ei anna periksi.

2 Vastausta artikkeliin “Uusi harrastus”

heidi: 25.4.2007 kello 18:28

oih..
oli ihana lukea Wilmasta pitkästä aikaa.. täällä haaveillaan vielä omasta pennusta, mutta toivotaan että sen aika tulee pian. Rotu on ollut selvillä jo 10 vuotta. Labbishan on se ainut ja oikea :)

Fanny: 9.5.2007 kello 4:17

Tätä lukiessa tulee mieleen että Wilma on varmaan maailman onnekkain koira, mielin määrin touhuamista, terveyttä piisaa ja kasvatus näyttää menevän kaikin puolin nappiin.

Tätä blogia ennen vierailin eläinsuojeluyhdistyksen sivuilla ja se oli sydäntäsärkevää katseltavaa.

Kommentoi

Haista huume!

  • Labradorinnoutaja- pennun kasvu ja koulutus Turun tullin uudeksi huumekoiraksi.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle