Haista huume!

« Ensimmäinen tiedotustilaisuus takana | Uusi harrastus »

Kollegan palvontaa

Aihe Uncategorized, 12.2.2007 15:04, Katja Ihatsu

3,5-kuukautinen Wilma on viime viikkoina tutustunut tuleviin työpaikkoihinsa. Se kulkee ohjaajansa mukana niin tullin tiloissa kuin lentokentällä, joka on pennulle hyvä paikka harjoitella. Lennoilla liikkuu vähemmän humalaisia kuin vaikkapa laivoilla.

Wilma ja pennun ohjaaja kulkevat yhdessä toisen virkakoirakon kanssa. Huumekoira Vilistä ja Wilmasta tuli nopeasti parhaat ystävät. Lentokentällä Wilma matkii Vilin puuhia ja nuuhkii matkustajia ja laukkuja aivan kuin se tietäisi, miten toimia.

Pennulta ei tietenkään oikeasti vaadita vielä juuri mitään. Se oppi nopeasti käskystä istumisen, luoksetulon ja irtipäästämisen. Käskyjen noudattaminen tahtoo kuitenkin vielä unohtua, kun näköpiirissä on jotain kiinnostavaa, kuten ihana Vili-kollega. Ystävyys on niin syvää, että tauoilla koirat nukkuvat kuonot vastakkain. Wilma on tietýsti tavannut muutkin Turun tullin huumekoirat. Konkari Rasmus ei pennusta piitannut, mutta nuori Ronja on vielä niin sähäkkä tapaus, että sitä Wilma hiukan varoo.

Vapaa-ajallakin sujuu hienosti. Perheen toinen koira Max päätti lopulta kelpuuttaa Wilman leikkikaverikseen. Alkutaipaleen kähinät opettivat Wilman kunnioittamaan Maxia niin, että pentu ymmärtää leikkiä vanhemman ehdoilla.

4 Vastausta artikkeliin “Kollegan palvontaa”

Minni-hauva: 13.2.2007 kello 17:56

Ihana kuulla taas pitkästä aikaa Wilman kuulumisia!! Kiva, että koirakavereita on löytynyt, ja on päästy jo nuuskimaan tulevia työpaikkoja!!

Emäntä tarkistaa joka päivä, onko blogi päivittynyt - hiukan olen mustis ;)

wilma-koira: 18.2.2007 kello 14:56

Hei,
Kiva lukea Wilma-koiran elämästä ja kiva että Max on sen hyväksynyt. Wilmalla on edessä mielenkiintoinen työ.
Terveisin veneilevä Wilma-koira

Kati Laurila: 21.2.2007 kello 15:10

Hei tulli!
Luin TS:n nettisivuilta tullikoira-Wilmasta, kuinka se on kiva ja oppii leikkimällä hakemaan hajuja. Wilma on kaunis ja pentu oikean rotuinen. Hyvää elämän alkua ja onnea matkaan Wilmalle!
Talvisin terveisin Kati Laurila

Wilma-täti: 11.3.2007 kello 19:36

Hau!
Mitä sinulle nyt kuuluu? Olen itse jo pian 13-vuotias hovawart enkä enää jaksa kovin pitkiä lenkkejä tehdä. Seuraan kuitenkin kiinnostuneena kaimatytön touhuja täältä blogistasi. Terveyttä ja pitkää ikää sinullekin!

Parhain terveisin Wilma-täti

Kommentoi

Haista huume!

  • Labradorinnoutaja- pennun kasvu ja koulutus Turun tullin uudeksi huumekoiraksi.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle