Haista huume!

« Ei muuttopaineita | Kollegan palvontaa »

Ensimmäinen tiedotustilaisuus takana

Aihe Uncategorized, 5.1.2007 10:15, Katja Ihatsu

6307029.jpg

Wilma on muutamassa viikossa kaksinkertaistanut kokonsa. Pötkäle painaa jo kuusi kiloa eikä sitä voi kantaa enää kämmenellä: molemmat kädet on syytä ottaa käyttöön, jos haluaa, että vikkeläliikkeinen pentu pysyy sylissä.

Wilma saikin ihailujen lisäksi runsaasti sylihoitoa eilen Turussa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa se virallisesti lahjoitettiin tullille. Paikalla oli lahjoittajien edustajien lisäksi tullipiirin johtoa, toimittajia ja kuvaajia. Kaikki tietysti halusivat saada osansa suloisesta pennusta.

Vaikka Wilma onkin nuori ja kokematon, nopea nousu julkisuuteen ei noussut niin sanotusti päähän. Se antoi suukkoja tasapuolisesti kaikille haluaville ja poseerasi kiltisti ohjaajansa sylissä. Ainoastaan lyhyet puheet pistivät kyllästyttämään, ja silloin piti protestoida kimeällä äänellä ja lievällä rimpuilulla. Kun esilläoloa oli kestänyt tunnin verran, touhu alkoi jo väsyttää, ja pentu pisti pitkäkseen ohjaajansa jalkojen juureen. Pienelle pennulle lepo on tärkeää eikä se katso aikaa tai paikkaa, milloin on unien aika.

Kotioloissa on sujunut hienosti. Ohjaaja Jari Kuusiston perheen toinen koira Max on tosin ollut välillä sitä mieltä, että Wilman voisi palauttaa sinne mistä se tulikin. Ulkona leikit sujuvat hienosti, ja Max vahtii pennun liikkeitä. Sisätiloissa kintuissa roikkuva rääpäle ottaa kuitenkin päähän, kun sitä ei pääse pakoon.

63070261.jpg

Mukavaa, että kiinnostuneet lukijat ovat löytäneet Wilman blogin. Fannylle tiedoksi, että Wilma on jo saanut virallisen rekisterinimensä, joka on Elsasin Antica Fratta. Koko pesue nimettiin viinien mukaan.

5 Vastausta artikkeliin “Ensimmäinen tiedotustilaisuus takana”

Mervi Suutarinen: 29.1.2007 kello 13:07

Hei siskoseni! Täällä tassua heiluttaa Elsasin Asti Tosti eli Sera. Mielenkiinnolla olen seurannut blogiasi ja tulen seuraamaankin. Minusta tulee metsästyskoira ja emäntä on vihjaillut jotain jälkikoiraksi opettamisestakin. Taidan muuten olla hieman isompi sinua, pari viikkoa sitten painoa oli noin 10kg, ja eläinlääkäri vakuutti ettei ylipainoakaan ole. Taitaatulla iso tyttö minusta :-) Hyvää jatkoa Wilma ja menestystä elämääsi :-) Nuolaisun kera, siskosi Sera

Kimmo Ihatsu: 8.2.2007 kello 9:31

Mukava blogi. Innolla odottelen jatkoa Wilman kasvamisesta tullin apuriksi.

NIcole: 12.2.2007 kello 8:45

Tämä koira on mahtava. ONNEA TULEVAAN! :)

Santeri: 14.2.2007 kello 13:06

Kiva juttu :)

viivi ja vilma koira ja kissa: 1.3.2007 kello 14:43

Kiitos vilma ihanista pusuista
t: viivis matte

Kommentoi

Haista huume!

  • Labradorinnoutaja- pennun kasvu ja koulutus Turun tullin uudeksi huumekoiraksi.

Blogi-arkisto

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle