Haarukassa

« Oikeat mitat |

Torilla tavataan!

Aihe Ei luokittelua, 26.5.2010 10:08, heli.nieminen

Kuhina Turun kauppatorilla on tiivistynyt kesää kohti. Ei ihme, sillä tori tarjoilee sesonki- ja lähiruokaa parhaimmillan. On hauska seurata, mitä uutuuksia milläkin viikolla tiskeiltä löytyy ja maistella niitä. Miten ensimmäiset kotimaiset perunat, mansikat ja parsat maistuvatkin niin hyviltä!

Minä suuntaan loppuviikosta torille ostamaan oikein ison kassillisen herkkuja, sillä en istu täällä tomituksessa, torin kupeessa taas pitkään aikaan. Haarukassa-blogin kirjoittaminen loppuu minun osaltani toistaiseksi, syksyllä blogille on uusi jatkaja, uusin kujein.

Aurinkoista kesää kaikille, torilla tavataan!

4 Vastausta artikkeliin “Torilla tavataan!”

Arde: 26.5.2010 kello 19:38

Tori on parasta Turussa, varsinkin maalaisten puoli! Vielä kun malttaisi odottaa uusiin perunoihin asti… Mainiota kesää!

heli.nieminen: 28.5.2010 kello 14:45

Samoin sinulle!

Minä vaan: 30.5.2010 kello 15:18

Harmi kun lopetat. Blogiasi on ollut tosi hauska lukea! Hyvää jatkoa!

Autism Symptoms: 10.7.2010 kello 8:49

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Kommentoi

Heli Nieminen

  • Kirjoittaja on Turun Sanomien toimittaja ja Ruokasivun tuottaja. Ruoka on ihanaa, ja siitä kirjoittaminen mielenkiintoista. Työn suola ovat kohtaamiset alan ammattilaisten ja muiden ruuasta innostuneiden kanssa.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle