Haarukassa

« Kokkausta sokkona | Kokkausta ruåtsalaisittain »

Varma kevään merkki

Aihe Ei luokittelua, 8.4.2010 13:19, heli.nieminen

Turkulaisittain odotettu, samalla varma kevään merkki on Sorrin ja Lindrothin salaattikojujen ilmaantuminen Kauppatorille. Sorrin (jonka kojun kyljessä näytti olevan iso teksti) bongasin jo viikon alussa ja vieressä oli raidallinen koju, eli myös Lindroth oli ilmeisesti ehtinyt torille.
Vielä en ole käynyt kurkkaamassa tämän vuoden valikoimia, minkä kokoisia salaatit ovat ja mitä uutuuksia mahdollisesti tiskiltä löytyy. Mutta se täytyy tehdä heti huomenna, ja hakea viikonloppuvieraita varten herkullista vihreää rouskutettavaa!
Turun tori on ihana paikka!

Yksi Vastaus artikkeliin “Varma kevään merkki”

Arde: 29.4.2010 kello 12:58

Salaatit kuuluvat Turun torin parhaisiin antimiin, samaten maalaisten puolelta saatavat tomaatit ja kurkut. Vaikka hinta on ylälaidan tukkukauppiaita hieman tyyriimpi, pulitan itse mielelläni hieman enemmän kun tiedän, että raha menee tuottajalle ilman välikäsiä. Ja varsinkin kurkuissa makuero on huomattava!

Kommentoi

Heli Nieminen

  • Kirjoittaja on Turun Sanomien toimittaja ja Ruokasivun tuottaja. Ruoka on ihanaa, ja siitä kirjoittaminen mielenkiintoista. Työn suola ovat kohtaamiset alan ammattilaisten ja muiden ruuasta innostuneiden kanssa.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle