Haarukassa

« Mahdoton kasvistehtävä? | Varma kevään merkki »

Kokkausta sokkona

Aihe Ei luokittelua, 12.3.2010 15:37, heli.nieminen

Eilen torstaina alkoi kovasti etukäteen rummutettu ja mainostettu Sokkokokki. Pikagallupin mukaan se tuntui jakaneen mielipiteitä kovasti: toisia jo pelkät mainokset ärsyttivät niin että koko ohjelma jäi katsomatta, toiset olivat nauraneet kippurassa sen äärellä. Ja toistelivat tänään ohjelman parhaita hetkiä ja hassuimpia repliikkejä.

Paha kai sanoa, mutta minun huumorintajuuni ohjelma ei vedonnut ei sitten yhtään. En nähnyt sitä ihan alusta, vaan vain noin puolivälistä. Se ei koskaan ole paras tapa päästä sisään uuteen ohjelmaan, ja ehkä osin siksi ohjelman koko idea jäi minulle hämäräksi.

Mitä ihmeen hauskaa siinä on, jos tavallinen ihminen ei tunne vaikkapa mitsuna-yrttiä tai osaa tehdä tuille-keksiä? Mitä hauskaa siinä on, että kaksi ruuanlaittotavista yrittää pysyä hysteerisennopeasti ohjeita suoltavan keittiömestarin perässä. Anteeksi, mutta minua ei naurata. Samaan aikaan vain pitkästytti ja ärsytti,

Maria Sidin rooli jäi ohjelmassa aika hämäräksi eivätkä vieraat oikein voineet puhua mitään, etteivät tippuneet ohjeistuksen kyydistä. Ja kenet yllätti se, että kuvun alta paljastuneista annoksista hienoin oli se keittiömestarin tekemä?

2 Vastausta artikkeliin “Kokkausta sokkona”

Eeva Jälkö: 20.3.2010 kello 13:47

Olen täysin erimieltä. Minusta sokkokokki on paras suomalainen kokkausohjelma aikoihin. Minusta se, että keittiössä häärii kaksi taviskokkia oli äärettömän hauskaa ja mielenkiintoista xD Odotan innolla tulevia jaksoja…

Arde: 29.4.2010 kello 13:01

Sokkoilu lienee tämän kevään teema, vrt. treffit pimeässä. Jos vielä saataisiin uutiset pimeässä, niin kattaus olisi täydellinen. Ohjelmasta olen samaa mieltä blogin kirjoittajan kanssa: vuorovaikutus puuttui ja mahdollisuus todellisiin oivalluksiin, sillä koko ajan oli tuli hännän alla. Ehkä sarja petraa tulevia jaksoja kohti?

Kommentoi

Heli Nieminen

  • Kirjoittaja on Turun Sanomien toimittaja ja Ruokasivun tuottaja. Ruoka on ihanaa, ja siitä kirjoittaminen mielenkiintoista. Työn suola ovat kohtaamiset alan ammattilaisten ja muiden ruuasta innostuneiden kanssa.

Blogi-arkisto

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle