Extreme

Ryhmän esittely

Tätä blogia ja Turun Sanomien Extra-liitteen Extreme-sivuja kirjoittavat nuoret. Itseään Extreme-ryhmäksi kutsuvassa tiimissä on viisitoista 16–21-vuotiasta avustajaa. Ryhmän nuoret on valittu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ryhmää vetää Pauliina Suominen. Extremeläiset pyrkivät kirjoittamaan Extreme-sivuille nuoria kiinnostavista asioista nuorten omista näkökulmista. Extremeä tehdään innosta ja intohimosta. Tässä blogissa kirjoitetaan kaikesta siltä väliltä ja niistä asioista, jotka jotenkin koskettavat Extreme-ryhmää.

Vilma Blomberg Nimi: Vilma Blomberg
Syntymävuosi: 1995
Paikkakunta: Turku
Koulu: Turun kauppakorkeakoulu
Esittely: Oppimisen nälkäinen nuori nainen, joka nauttii itsensä haastamisesta ja uusien ihmisten tapaamisesta. Vilmaa kiinnostavat maailman monimuotoisuus, ihmisten kohtuuttomuus, satunnaiset bussipysäkkituttavuudet ja tositarinoihin perustuvat elokuvat.
Tatu Han Nimi: Tatu Han
Syntymävuosi: 1996
Paikkakunta: Lieto
Koulu: Puolalanmäen lukio
Esittely: Elämässäni on kolme peruspilaria: urheilu, syöminen ja nukkuminen. Nauttia pitää niin salilla hikoillessa kuin myös hampurilaisateriaa ahmiessa ja päiväunia torkkuessa.
Katriina Kantonen Nimi: Katriina Kantonen
Syntymävuosi: 1994
Paikkakunta: Turku
Koulu: Turun yliopiston avoin yliopisto, mediatutkimus
Esittely: Olen realistinen kelluja. Kellun ajan reunalla ja olen ajan tasalla niin mediasta kuin tekniikasta. Kirjoittaminen on intohimoni numero yksi. Rakastan myös elokuvia, ehkä elänkin sellaista? Elän spontaanisti hetkessä ja olen aina messissä!
Linnea Lahtinen Nimi: Linnea Lahtinen
Syntymävuosi: 1996
Paikkakunta: Turku
Koulu: Puolalanmäen lukio
Esittely: Sanoja rakastava taiteilijasielu, joka harrastaa hymyjenmetsästystä ja ottaa glitterkylpyjä. Vannoutunut syysihminen ja jouluhullu, joka nauttii teensä mieluiten suuresta muumimukista.
Jessi Ristilä Nimi: Jessi Ristilä
Syntymävuosi: 1991
Paikkakunta: Turku
Koulu: Turun ammattikorkeakoulu, journalismi
Esittely: Olen kahvi-, jääkiekko- ja Disney-addikti, joka viilettää rollaattorillaan nuorempien kirjoittajien ohi Extremen kokouksiin.
Wilma Selkälä Nimi: Wilma Selkälä
Syntymävuosi: 1997
Paikkakunta: Turku
Koulu: Turun klassillinen lukio
Esittely: Pienistä iloista nauttiva musiikin suurkuluttaja, jolla on jatkuvasti vähintään yksi unelmamatka suunnitteilla. Rakastaa spontaaneja ideoita, joita on tapana katua vasta jälkeenpäin.

Extreme Extreme-blogit
Extreme-blogit
Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle