Extreme

« Siistii siivousta | Joulu(naika), loisteesi suo »

Helppoja hemmotteluvinkkejä

Aihe Uncategorized, 1.12.2018 1:20, Peppi Kukkonen

Joulukuu. Aika hemmotella läheisiä jouluisilla herkuilla, yllätyksillä ja yhteisellä ajalla. On tärkeää rauhoittua ja ottaa aikaa myös itselleen, ja tottakai hemmotella itseään yhtälailla kuin ystäviäkin.

Mikset varaisi itsellesi aikaa kasvohoitoon, kampaajalle tai kokovartalohierontaan? Hyvään oloon investoiminen on tärkeää aina silloin tällöin.

Osallistu joogatunnille. Vaikka et olisikaan suuri joogan ja meditoimisen fani, voit löytää joogasta uusia puolia osana ryhmätuntia. Valitse tunti mielen mukaan, joko kevyttä rauhoittumista varten tai vaikka lihaskuntoa kehittämään.

Mene yksin elokuviin. Mikä vielä parempaa, mene vapaapäivänä yksin elokuviin keskellä päivää. Onko kummallisempaa ajatusta, kuin mennä yksin elokuviin, valita paikka ja elokuva aivan itse, nauraa tai itkeä itsekseen ja vielä poistua salista keskelle kirkasta päivää? Saatat tutustua itseesi vähän paremmin ja löytää uusia puolia, joista et tiennyt.

Lähde lenkille, mutta älä urheilun vuoksi. Lähde lenkille, jotta näkisit maisemia, hengittäisit raikasta ilmaa, saisit kirkastettua ajatuksia tai vaikka työnnettyä ne pois mielestä. Jätä mittarit kotiin ja juokse oman fiiliksen mukaan ennalta valikoimatonta reittiä ja nauti ulkoilmasta.

Nuku kahdeksan tunnin yöunet. Simppeliä, mutta mikään ei saa parempaa fiilistä. Vaihda illalla puhtaat lakanat, keitä rauhoittavaa iltateetä ja kömmi ajoissa pehkuihin.

Juo aamukahvi selailematta puhelinta. Kuinka moni juo kahvinsa tekemättä muuta heti aamulla? Keskity heräämään rauhassa, katsele maisemia ja nauti rauhallisesta hetkestä ennen päivän kiireitä.

Tee päiväretki toiseen kaupunkiin tai vaikka naapurimaahan. Mene näkemään ystäviä tai tekemään sellaisia läheiseen kaupunkiin, tai varaa viikonloppuretki Tukholmaan tai Köpikseen. Yksin tai kaverin kanssa, mieluiten ilman suuria suunnitelmia retkelle.

Tee jotakin luovaa. Maalaa tai kirjoita, tee mitä osaat tai mitä haluaisit oppia. Luova puuhastelu auttaa palautumaan hektisestä arjesta ja työn tulokset näet heti.

Kommentoi

Extreme Extreme-blogit

  • Extremen blogia kirjoittavat Turun ja lähialueen oppilaitoksissa opiskelevat nuoret. Extremeläiset pyrkivät kirjoittamaan nuoria kiinnostavista asioista nuorten omista näkökulmista. Tekstejä tehdään innosta ja intohimosta, he sanovat.

Aiheet

  • No categories

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle