Amurin varrella

« Gagarin cup alkaa |

Lomalle Turkuun

Aihe Yleinen, 19.3.2012 15:10, Hannu Jortikka

Joukkueeni play-offs taival päättyi todella nopeasti ja tylysti. Omsk oli numeroin 4-0 selvästi parempi ja laadukkaampi joukkue, selittelylle ei jää mitään sijaa! Uskon sen pelaavan divisioonamme voitosta joko Traktorin tai Ak Barsin kanssa.
Kaikesta huolimatta kaudesta jäi hyvinkin positiivinen kuva niin menestyksen kuin myös yleisön reaktioiden vuoksi. En ole nähnyt kotiyleisön palkitsevan omaa joukkuettaan niin fanaattisesti hävityn ottelusarjan jälkeen. Joukkueeni joutui pelaamaan pelit ilman 4 keskushyökkääjää ja maalivahti Lasakia, jotka kaikki olivat sairaslistalla. Lieneekö tämä auttanut fanejamme ymmärtämään tilanteemme ?
Joukkueemme tulee kokemaan varmasti suuren vaihtuvuuden pelaajiston suhteen. Lähes 15 sopimusta on katkolla ja tulemme menettämään Lokomotiiville ainakin yhden pelaajan ilman kompensaatiota ja ulkolaisemme ovat usean rikkaan seuran hankintalistoilla. Lokomotiv saa ottaa ilman kompensaatiota yhden haluamansa pelaajan joka KHL seurasta!
Olin tänä iltana seuraamassa MHL liigan play-offs ottelua Amur Tigers vastaan Khimik Voskresenk, ja en voi kuin ihailla sitä intohimoa, mikä Habarovskissa on jääkiekkoa kohtaan. Katsomossa juniorisarjan pelissä yli 6000 katsojaa! Peli taso oli mielestäni hyvinkin korkeatasoinen ja tempo koko ottelun ajan todella kova.
Palaan loppuviikolla Suomeen tapaamaan perhettäni ja ystäviäni, mutta edessäni on vielä kuukauden päästä viikon matka työpaikalle Habarovskiin ennenkuin voin pitää hieman lomaa. Ensi kauden suunnitelmien teko niin joukkueen kuin myös ohjelmien suhteen on koko ajan työn alla, ja uusi kausi käynnistyy 20.7.12 lääkärin tarkastuksilla. Saavumme Suomeen harjoitusleirille 5.8.12 ja pelaamme TPS:ää, HPK:ta ja BLUES:ia vastaan. Palaamme kotiin 19.8 ja pelaamme vielä turnauksen OMSKissa ennen sarjan alkua, joka lienee 8.9 tai 9.9.12.

3 Vastausta artikkeliin “Lomalle Turkuun”

gratzke: 19.3.2012 kello 16:21

Mukava lukea Jortikan kuulumisia, mutta olisiko liikaa vaadittu, että hänen tekstinsä oikolukisi joku suomen kielen oikeinkirjoituksen osaava. Kai sellainenkin TS:stä löytyy?

Anastasiya: 20.3.2012 kello 1:59

15 people …are you serious?

Yes, but we working all time!

Levan Tvaltvadze: 21.3.2012 kello 13:18

Terve Hannu,olisiko mahdollista tehdä puhelinhaastattelu kanssasi? Kertoisit Venäjän kokemuksista ja tulevista suunnitelmista. Kiitos.

Kommentoi

Hannu Jortikka

  • Hannu Jortikka on pitkän uransa aikana valmentanut jääkiekkojoukkueita neljässä eurooppalaisessa huippuliigassa. Tällä kaudella Jortikka valmentaa Amur Habarovskia KHL-sarjassa Venäjällä.

Blogi-arkisto

Aiheet

Etsi blogista

Copyright © 1996-2018 Turun Sanomat | Sivun alkuun | Etusivulle